http://www.europeflavours.ro/

luni, 11 aprilie 2011

Just dreaming...

...la zile insorite, cu soare dulce si blanda adiere a vantului, asa cum ar trebui sa fie o draguta zi de aprilie.Dar nu, iarna nu vrea sa ne dea pace. Cateva zile insorite ne-au pacalit ca e timpul sa ne bucuram de primavara si au inceput plantutele timid sa dea cate o frunzulita colorata in verde crud, flori mici si multe au inceput sa umple pomii dezgoliti si uite asa toata natura se bucura de trecerea iernii, cand, ce sa vezi? nori mari si fumurii s-au ingramadit in mare graba intunecand tot cerul si apoi suvoi de ninsoare deasa a inceput sa cada fara mila peste pamantul abea dezmortit.
   Si uite asa, am inceput eu nitel dezamagita, sa visez la zilele de aprilie din ani trecuti, cand mergeam la cules de branduse (prima o prindeam mereu in par) si ma tolaneam in iarba lasand soarele sa ma mangaie cu razele sale. Greu ne mai dadeam dusi, doar spre seara reusea foamea sa ne goneasca acasa. Odata ajunsi ne inveseleam masa cu buchetelul movaliu si ne savuram cina cu un apetit fantastic ce numai aerul curat ti-l poate da.

      In cautare de branduse...


     Intre timp ne mai odihneam pe o bucata de muschi, langa un pui de brad  :)

    Brandusele...

     Bonus, liliac salbatic cu a sa aroma adorabila

      Apoi suierul vantului de la fereastra m-a trezit din dulcea mea visare aducandu-mi aminte ca, desi e primavara , iarna nu ne-a parasit si are de gand sa ne mai "onoreze" cu prezenta...

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...