http://www.europeflavours.ro/

miercuri, 13 aprilie 2011

Cafeaua noastra, cea din toate diminetile

     E miercuri, e dimineata si ploua...sa mai adaug ca e in treisprezece?...Oricate am auzit despre acest "fatidic" numar, tot nu am reusit sa cred ca e aducator de ghinion si ceasuri rele. Probabil ca exista o intreaga teorie demonstrativa, dar eu am invatat sa apreciez ghinionul ca fiind un rau necesar, unul aducator de intelepciune pentru cei care invata din greseli. Si nu de putine ori, in anumite momente din viata, un ghinion m-a protejat de alte rele mai mari.
     Dar e dimineata si... ploua si e inca frig, iar eu sunt deja la a doua cafea, iar pentru ca veni vorba si vreau sa ma bucur de dimineata asta ploioasa, iau ceasca de cafea si o lipesc de obraz ca sa ii simt mai bine caldura si ma las in vraja aromei sale divine si deja ziua nu-mi mai pare mohorata, iar munca nu-mi mai pare un chin ci un prilej de a da ce e mai bun din mine in activitatile cotidiene banale si aparent nesemnificative.
     Deci e suficient o cafea (sau doua in cazul meu) fierbinte si aromata alaturi de o atitudine pozitiva pentru ca o dimineata friguroasa si intunecata sa devina o zi frumoasa. Iar daca nu sunt destul de convingatoare atunci va provoc simtul vizual.  

Good morning everyone!



2 comentarii:

Anonim spunea...

una mica, fierbinte si bruneta.Ce-a mai buna cafea :D ! Ce m-as face eu fara ea ?

Ralu spunea...

@Anonim, ma bucur ca esti in gand cu mine :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...